عاشق ياد گيري
دركنار هم چيز هاي زيادي مي توان ياد گرفت

طرز تهيه كباب نگيني

تفاوت كباب نگيني با كباب كوبيده فقط در استفاده از فيله مرغ است . كباب نگيني هم مانند همه كباب ها نياز به يك سري مواد لازم دارد كه شامل : (گوشت گوساله و گوسفند) ، (سينه و يا فيله مرغ ) ، پياز دوعدد متوسط ، زعفران دم شده ، تخم مرغ يك عدد ، نمك و فلفل سياه . طرز تهيه كباب نگيني  ابتدا بايد گوشت ها تميز كرده و آبكش نماييد و بعد از خشك شدن هر دو گوشت(گوساله و گوسفند) را در چرخ گوشت چرخ نماييد توجه داشته باشيد كه عمل چرخ كردن گوشت را بايد تا سه مرتبه انجام دهيد . حال نوبت به چرخ پياز ها مي رسد كه هم مي توانيد بر روي گوشت ها چرخ كنيد و هم مي توانيد به صورت جداگانه اين كار را انجام دهيد . اگر خواستيد بر روي گوشت پياز ها را چرخ كنيد سعي كنيد قبل از آن دو مرتبه اي باشد كه مي خواهيد گوشت ها را چرخ كنيد . اگر پياز ها را به صورت جدا گانه چرخ كرديد بايد آب آن را گرفته و خود پيازها را با گوشت ها مخلوط كنيم . مرحله بعدي مخلوط گوشت با نمك ، فلفل ، و تخم مرغ است . شما مي توانيد زعفران را يا در گوشت ويا درمرغ استفاده كنيد . در اين مرحله شما بايد گوشت را حسابي با دست ورز دهيد تا حالاتي مشابه به كش آمدن پيدا كند . حال نوبت سيخ گرفتن كباب هاست در اين ميان دو نكته وجود دارد اگر پياز ها را روي گوشت ها چرخ كرده باشيد بايد با استفاده از آب داغ گوشت ها را سيخ بگيريد و اگر هم پياز ها را به صورت جدا چرخ كرده باشيد مي توانيد با آب پياز كباب ها را سيخ كنيد . بعد از اين كار نوبت به تكه هاي مرغ مي رسد كه بايد در وسط بند هاي كباب قرار دهيد و در پايان نوبت به كباب كردن اين سيخ ها مي رسد كه سعي كنيد حدالامكان آتيش اوليه اين كباب ها تند باشد و سيخ ها را سريع بچرخانيد تا گوشت ها خوب هم ديگر را بگيرند .

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/2/12  ] [ ۲۲ ] [ mahdis301 ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 6
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب